Field day KN25NG 2019

Dragii mei cititori și prieteni radioamatori, vreau să vă anunț că anul ăsta organizez un field day la mine la țară la care vreau să vă invit să participați sau măcar să ne vizitați QTH: KN25NG. Locul este la poalele masivului Iezer-Păpușa cu “vedere” radio spre E-S-V. Avem în apropiere releul de pe Mățău și un pic mai departe pe cel de pe Cozia. Pentru unde scurte deschiderea este foarte bună spre vest și sud-vest, dar și sud și est, deși trebuie experimentat. S-ar putea să avem surprize plăcute și spre nord… cine știe…

Sper să ne vedem cu Bogdan – YO3IXW, Cătălin – YO3JBF, Ana – YO3YLB, Liviu – YO3FYO, Șerban – YO3SXM, Dragos – YO3IVA, cu mine, evident, Edi – YO3RAM, dar și cu cine mai e dispus să vină și să petreacă timp de calitate alături de noi. Așteptăm cu nerăbdare și posibila vizită a unor prieteni din Pitești. Condițiile nu sunt cele mai primitoare, avem curent electric și apă potabilă, un wc în curte și o priveliște minunată spre Iezer-Păpușa și spre Cozia. Așa că vom sta la cort, iar cu mâncarea și băutura ne descurcăm fiecare. Din partea casei va fi citirica de palincă sau țuică de prună, cu măsură. Nu vă uitați spira pentru țânțari!

Dorința mea e să experimentăm propagarea în unde scurte, poate facem QSO-uri si cu radioamatorii de la radioclubul DX Explorers ce sunt prezenți la Atlantykron (YO3KEX) pe care îi salutăm cu drag. Perioada în care desfășurăm evenimentul este 1-11 august. Este foarte posibil ca eu să ajung acolo mai devreme, poate pe 31 iulie.

Avem o șansă de a obține un indicativ special al evenimentului, ceea ce va face toată “distracția” mai atractivă. Pentru acest indicativ vreau sa-i multumesc pentru implicare lui Bogdan – YO3IXW. Acesta ar putea fi YPØFD (Field Day). În speranța că “ieșirea” va deveni o tradiție pe care o vom repeta și îmbunătăți anual sau chiar de două ori pe an, vă doresc distracție plăcută! Mai jos am să pun câteva imagini din QTH pentru a vă delecta cu peisajul.

73 și revedere în curând.

YO3RAM
Latest posts by YO3RAM (see all)
Rating: 5.0/5. From 6 votes.
Please wait...

About YO3RAM

Pasionat de electronică și radio încă de pe băncile școlii...

One Comment

  1. Ce frumos… foarte aproape de “tara” mea. Din pacate nu aveam indicativ atunci 🙂

    Rating: 5.0/5. From 1 vote.
    Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*