Tradiția Field Day

Traditia Field Day inceputa in 2019, cu intreruperea din 2020 si continuarea din 2021, ar fi trebuit sa ajunga, anul acesta, la editia a III-a. Din pacate, acest lucru nu s-a intamplat. Insa pot considera ca “editia a III-a” se poate trece oarecum la “bifate”, prin simplul fapt ca am fost prezent si am primit vizitele scurte, dar placute, ale unor radioamatori.

Astfel m-au incantat cu prezenta lor Cristina YO7JYL, Catalin YO7GQZ, Bogdan YO3IXW si Dragos YO3IVA. Au stat atat de putin incat nici nu au mai intins antene. Nici eu nu am reusit sa intind decat o verticala pentru banda de 20m cu care am lucrat cateva sute de QSO-uri in modurile FT4 si FT8, singur, aproape in fiecare seara cand nu a plouat.

De ce toate astea? De ce atat de mica implicarea? Pentru ca eu am venit in QTH cu alte treburi, administrative, iar amicii radioamatori au aflat intamplator despre prezenta mea acolo. De aceea, doar m-au vizitat, sa ma salute, fara a ramane peste noapte. Impreuna cu Dragos si Bogdan am facut, intr-o dupa amiaza, o incursiune pe dealul Mățău.

Imi pare rau ca nu am reusit sa organizez cum se cuvine acest Field Day, insa ma bucur totusi ca m-am revazut cu amici dragi si am reusit sa realizez cateva sute de legaturi in modurile digitale si foarte putine in SSB.

Poate ca la anul ma voi revansa cu un Field Day mai bine organizat. Bucurati-va de cateva imagini deosebite surprinse in QTH si imprejurimi (dealul Mățău). Cu drag, pana la anul, 73 de YO3RAM.

YO3RAM
Latest posts by YO3RAM (see all)
Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

About YO3RAM

Pasionat de electronică și radio încă de pe băncile școlii...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*